Veelgestelde vragen

  • Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd van de Scentless is 2 tot 5 werkdagen, nadat de betaling ontvangen is. We zullen het product binnen 3 werkdagen overdragen aan PostNL. We gaan er van uit dat zij de Scentless vervolgens binnen 2 werkdagen kunnen bezorgen. Indien uw pakketje zoek raakt dan zullen we uiteraard zoeken naar een passende oplossing voor u.

  • Wat zijn de verzendkosten?

We versturen de Scentless als een brievenbuspakket in een doosje. Hierdoor hoeft u niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen. De kosten die hieraan verbonden zijn, bedragen €3,95.

  • Wat is het retourbeleid?

Wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop dan vragen we u binnen 14 dagen contact met ons op te nemen via Info.scentless@gmail.com. Wanneer u bij ons heeft aangegeven dat u het product wilt retourneren, dan mailen wij z.s.m. het retouradres naar u. Wanneer wij het pakket terug hebben ontvangen zal het bedrag z.s.m. teruggestort worden. De kosten voor het retourneren zijn voor u.

  • Wat zijn jullie contactgegevens?

Als u vragen of opmerkingen hebt, mail dan naar Info.scentless@gmail.com .

  • Wat als mijn bestelling niet wordt bezorgd?

Wanneer uw bestelling niet aankomt of geleverd wordt, neem dan contact met ons op via Info.scentless@gmail.com . Een mogelijke oorzaak is dat uw pakketje kwijtgeraakt is bij het sorteercentrum. Dit is erg vervelend! Daarom zullen wij hier achteraan gaan en ervoor zorgen dat u alsnog uw Scentless ontvangt. 

  • Heb ik garantie bij Scentless ?

U heeft zeker garantie op de Scentless. Mocht de Scentless onverwachts kapot gaan of ernstig beschadigd raken dan heeft u tot eind januari 2022 garantie! U heeft recht op deze garantie, indien u vóór 31 januari 2022 aangeeft via Info.scentless@gmail.com  dat uw Scentless onverwachts kapot is gegaan. Wij zullen uw aanvraag verder afhandelen en kijken of er sprake is van een productiefout.